{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
„To je strašno“, poručio Zvezdin šuter
Panter je u Njujorku: Mesec dana nisam šutnuo na koš

Velika očekivanja imali su navijači Crvene zvezde od Kevina Pantera u finišu sezone. Američki bek nametnuo se kao jedan od lidera tima Dragana Šakote.

Rešio je nekoliko bitnih utakmica, ali je veliko pitanje hoće li i dalje nositi crveno-beli dres. On vreme provodi u rodnom Njujorku, koji je leglo zaraze virusom korona.
„Slušam i gledam vesti svakoga dana… Za sada je dobro, ali ne želim da znam, niti da pratim onoliko informacija koliko mogu. Teško je ispratiti sve te gubitke koji se stalno dešavaju. Vrlo je teško situacija i iskreno, deluje da dugo traje i da će još dugo biti ovako“,  kaže Panter u intervju za Nova.rs.

Na pitanje da li mu nedostaje košarka nije imao dilemu.
„Čoveče, da li mi nedostaje? Predugo smo bez košarke i zbog toga je dodatno teško. Ovo je sigurno najduži period ikada u životu da sam bez košarke. Skoro mesec dana nisam šutnuo na koš i to je strašno“.

Veliko je pitanje da li će se sezona u ABA ligi okončati.
Iskreno, mislim da je zdravlje ljudi previše ugroženo i sve je predaleko otišlo. Već smo ušli u april… Ali, nije na meni da o tome odlučujem. Ne mogu da zamislim šta će biti. Ako se bude igralo – igraće se, ali mislim da to niko još ne može da zna“.

 

Najnovije vesti


×