{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pantelić ponosan što je u idealnih 11 Ajaksa: To priznanje ne može da se kupi

/ Izvor: mozzartsport, prva tv
Komentari: 15
"Dugujem veliku zahvalnost navijačima Ajaksa", kaže Pantelić
no_image.png

Ogromnu čast je doživeo Marko Pantelić u danima kada je odavno fudbalska karijera iza njega. Iako je za Ajaks igrao samo godinu dana, u sezoni 2009/10, navijači Kopljanika su ga izabrali u Idealni tim svih vremena.

Sa oduševljenjem je nekadašnji srpski as, a danas potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, dočekao tu vest, a sa širokim osmehom na licu je pričao o tome na gostovanju na Prvoj televiziji.
Ogromna je čast i privilegija što sam izabran u idealnih 11 Ajaksa. Sama nominacija da se nađeš tu je čudo, a da pobediš glasovima navijača, to je potpuno druga dimenzija. Takvo priznanje ne možeš da kupiš, to je nešto što ostvariš na tom pravougaoniku, ne samo igračkim, nego i ljudskim kvalitetima. Ogromnu zahvalnost dugujem navijačima Ajaksa, zauvek će biti u mom srcu“, poručio je Pantelić.

Potpredsednik FSS-a je pričao i na temu nastavka fudbalske sezone u Srbiji.
Većina ekipa če početi da trenira od ponedeljka. Fudbal će se igrati i to je najvažnije, a da li deset ili mesec dana kasnije, nije toliko tema. Kakav će biti sistem i na koji način ćemo da završimo prvenstvo, o tome ćemo raspravljati u narednih nekoliko nedelja. Imamo rok da odlučimo do 25. maja“, rekao je Marko Pantelić.

Foto: AFC©

Najnovije vesti


×