{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Kada su došli jedanaesterci bio sam smiren i siguran u sebe. To je vrlina koja me krasi kao igrača, da mogu da ostanem koncentrisan kad je najvažnije"...
no_image.png

Kada je dolazio nije imao medijsku pažnju poput Tomanea ili Kanjasa. Ali nakon sinoćnje partije Radovan Pankov može se smatrati pravim bingom u tom smislu. Zlatni Orlić sa Novog Zelanda ne samo da je potpuno uštopovao opasnog N'Dojea, nego je u penal seriji dva puta pogađao mrežu Kopenhagena. I to kada je bilo najvažnije...
"Neverovatno! Nisam ni slutio da ću ući u igru, mislio sam da neće biti potrebe. Bez zagrevanja sam izašao na teren, morao sam brzo da se fokusiram, ali kod mene nema pritiska. Kada su došli jedanaesterci bio sam smiren i siguran u sebe. Toliko da sam mogao svih 11 penala da šutiram. To je vrlina koja me krasi kao igrača, da mogu da ostanem koncentrisan kad je najvažnije", počeo je Pankov. 

"Odlučivali smo sami ko prvi šutira u sledećem krugu. Sam sam želeo da šutiram ponovo, osećao sam da mogu drugi put da zatresem mrežu, što sam i uradio. Najbitnije je da smo pobedili, mi smo ekipa i svaki uspeh je delo čitavog tima".

PUSTITE, ŠEFE, JA ĆU

Crvena zvezda je imala igrača manje od 54. minuta, ali crveno-bela odbrana nije kapitulirala...
"Delovali smo vrlo dobro kao ekipa, naročito u defanzivi. Nisu mogli lako da nam zaprete. Degenek i Borjan su odigrali takođe sjajan meč, svih 120 minuta. Borjan je partiju krunisao i kroz penal seriju, gde je pokazao koliko je ozbiljan i dobar golman".

Navijači su još jednom bili vetar u leđa...
"Posle Borjanove odbrane usledila je eksplozija oduševljenja. Imao sam nekoliko drugara koji su došli na stadion, pa sam sa njima proslavio uspeh. Ovu pobedu posvećujem njima. Zvezda je veliki kub, to se oseća na svakom koraku. Navijači su nam pružili ogromnu podršku. Poruke i čestitke stižu non-stop, ljudi su oduševljeni time što smo ponovo izborili Evropu i plej-of za Ligu šampiona. Osećam se fantastično", zaključio je Pankov.

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×