{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Argentinski stručnjak je opet na meti Rimljana
Panika u Lidsu: Bijelsa dobio ponudu iz Italije
Na raskrsnici: Marselo Bijelsa

Menadžer Lidsa Marselo Bijelsa glavni je kandidat za novog trenera Rome, objavio je italijanski Skaj. Vučica je bez trenera od marta ove godine kada je smenjen Euzebio Di Frančesko, dok je iskusni Klaudio Ranijeri samo priveo kraju sezonu kao vršilac dužnosti i obaveza mu prestaje sledećeg vikenda.

Roma već nedeljama traži novog trenera, probali su i sa Antonijom Konteom, ali ih je odbio jer je blizu potpisa ugovora sa Interom. 

Prema tvrdnjama novinara Skaja i transfer eksperta Đanluke Di Marcija, 63-godišnji Argentinac je trenutno primarna opcija na Olimpiku, iako ga ugovor sa Lidsom veže do juna 2020. godine uz opciju automatskog produženja za još sezonu. Bijelsa je u međuvremeu postao i ljubimac navijača jorkširskog velikana, bez obzira što je izgubio nedavno u polufinalu plej-ofa od Derbija, pa će interesovanje Rome sigurno izazvati veliku paniku na Eland Roudu.

Ukoliko bi Bijelsa prihvatio na kraju ponudu iz Rima bio bi to čudesan preokret događaja, a s obzirom na činjenicu da je u leto 2016. bio dva dana trener njenog gradskog rivala Lacija. Popularni Ludak se nije tada pojavio na pripremama Nebeskoplavih nakon potpisivanja ugovora, a posle dva dana podneo je i ostavku tvrdeći da mu klub nije obezbedio sedmoricu novih fudbalera koje je tražio.

Jedno je sigurno, Lids neće olako ispustiti Bijelsu i Roma mora da sa spremi za naprete pregovore ukoliko želi da poveri dirigentsku palicu Ludaku.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×