{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Prijteljski meč u Jerusalimu nije se isplatio Jorgandžijama
Panika u Atletiku: Dijego Kosta iznet na nosilima, opet je u pitanju zglob

Neće po dobrom pamtiti prijateljski meč u Jerusalimu igrači i stručni štab Atletiko Madrida. Zamišljen kao egzibiconi duel, dan kada će se u dresu domaćeg Beitara od fudbala zvanično oprostiti Benajun, završio se kao noćna mora za ekspediciju Jorgandžija.

Razlog je Dijego Kosta. Tačnije, nova povreda skočnog zgloba sjajnog napadača. Kosta nije bio u timu od 7. aprila i duela na Nou Kampu protiv Barselone, pa je trener Čolo Simeone želeo verovatno da testira nivo njegove spremnosti. I pogrešio je, posebno što je sezona u Španiji završena.

Igrao se 26. minut duela u Jerusalimu kada je posle jednog duela Dijego Kosta ostao da leži na travi. Bilo je jasno da će morati da izađe iz igre, posebno što je sa istim skočnim zglobom imao problema. Uz pomoć medicinskog osoblja Kosta je napustio teren. Prve prognoze o stanju povrede očekuju se već sutra, ali  najave nisu optimistične. Daleko od toga...

Na oproštaju Benajuna, trener Atletika Dijego Simeone ostavio je na klupi igrače koja su se već oprostila od tima. Godin i Grizman su ostali na klupi. Ipak, reprezentativac Francuske je na kraju dobio šansu, i pogodio za izjednačenje. Beitar je odigrao meč sa mnogo više motiva. I na kraju slavio golovima Buzagla.

Najnovije vesti


×