{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pančev: Babunski je školovan igrač, uklopiće se u Zvezdinu pas igru

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 15
Proslavljeni golgeter crveno-belih u intervjuu za Sportski žurnal pun reči hvale za mladog vezistu
Pančev: Babunski je školovan igrač, uklopiće se u Zvezdinu pas igru
"Babunski protiv Raće Petrovića"

Niska makedonskih fudbalera na stadionu "Rajko Mitić" nastaviće se dolaskom Davida Babunskog, a prema rečima Darka Pančeva, voljenog golgetera Crvene zvezde iz one šampionske generacije 1991. godine, navijači beogradskog kluba imaju zbog čemu da se nadaju. U intervjuu za Sportski žurnal Pančev kaže da očekuje da će se 21-godišnji vezista savršeno uklopiti  u pas filozofiju crveno-belih.
"David je talentovan i školovan igrač, može još mnogo da napreduje i to je dobro za Crvenu zvezdu", uverava Pančev u intervjuu za Žurnal i nastavlja.
"Zvezda je uvek praktikovala pas igru, David može lako da se uklopi jer je odlično tehnički potkovan. Na njemu je da se dokaže, izbori za mesto u ekipi i svidi se navijačima".

Maliciozni će primetiti da pojačanje iz drugog tima Barselone, odnosno iz treće lige Španije, i nije baš pojačanje koje bi trebalo da izazove euforiju. Pančev, međutim, smatra da i sama činjenica da je Babunski povremeno trenirao u društvu Mesija, Suareza i družine ne treba olako da se shvati.
"Retko ko od mlađih igrača dođe do šanse u prvom timu Barselone. Teško je izboriti se u takvoj mašineriji", podseća Zvezdina "Kobra".

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

×