{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Pako Hemez je pao na zadnjicu: Real traži 35.000.000 za De Tomasa, Barsa 25.000.000 za Silesena

/ Izvor: mozzartsport.com
Benfika raspoložena da se cenjka
no_image.png
Silesen i De Tomas

Imaju para i može im se. Jer nije isto kad kupuješ igrača iz bilo kog drugog kluba i kad kupuješ iz Reala ili Barselone. S tim da je opšti utisak da su španski giganti ovog puta zaista preterali. Trener Rajo Valjekana Pako Hemez lepo je to objasnio kad je novinarima odgovarao na pitanje hoće li zadržati Raula de Tomasa.
Kad sam čuo cenu pao sam na dupe”, iskren je bio iskusni strateg, ne otkrivajući koliko je zaista Kraljevski klub tražio.

Danas se ipak sa tom informacijom javila Marka, koja kaže da je Real zacepio cenu od neverovatnih 35.000.000 evra za strelca 14 ligaških golova za Rajo ove sezone. Čini se previše o čemu svedoči i to što se za sada javila samo Benfika sa idejom da 24-godišnjeg fudbalera otkupi za 12.000.000 evra. U Madridu su samo odmahnuli glavom. Sam De Tomas se nada da će dobiti priliku da na stadionu “Santjago Bernabeu” pokaže šta zna, mada su mu mršave šanse, ali porašće ako Real ne dovede “devetku”.

Ali da se vratimo za trenutak na Benfiku, jer lisabonski Orlovi i te kako su voljni da se cenjkaju sa velikanima. I ne samo sa Realom. A Bola piše da se Benfika zainteresovala i za Barseloninog golmana Jaspera Silesena, koji ovog leta sigurno ide sa “Kamp Nou” stadiona. Čak se tvrdi i da Benfika ima dogovor sa Silesenovim predstavnicima, ali je problem što Blaugrana na ime obeštećenja traži čak 25.000.000 evra za rezervnog golmana?!

Benfikina ponuda – 6.500.000 evra. Barsin odgovor – 8.500.000, ali uz jednog od dvojice 18-godišnjih desnih bekova: Tomasa Tavareša ili Žoaoa Fereiru. Obojici na Lužu predviđaju velike karijere, pa baš nisu sremni da idu toliko daleko. Ali razlika u ponudi i potražnji je previsoka.

Može im se. Kad su toliko veliki.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×