{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ožegović u Cvajti, Partizan ostao sa Sadikom i Gigićem, novi špic najkasnije sutra

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 256
Moraće crno-beli da reaguju. Pitanje je samo kako?
Ožegović u Cvajti, Partizan ostao sa Sadikom i Gigićem, novi špic najkasnije sutra

Bio je taj Rozenborg, ali je Ognjenu Ožegoviću bilo malo para. Međutim, poslednjeg dana prelaznog roka ipak je 25-godišnji napadač obezbedio inostrani angažman. Mada se čini gori nego što je bio onaj predloženi u Norvešku. Portal Telegraf.rs javlja: Ožegović karijeru nastavlja u Darmštatu!

Nemački drugoligaš će, kao što je trebalo da uradi i Rozenborg, na ime obeštećenja crno-belima platiti oko 400.000 evra. S tim da je Darmštat bio izdašniji kad je igračeva plata u pitanju. Rozenborg nije hteo da prebci 150.000 evra, Nemci očigledno jesu, pa je i Ožegović prihvatio da se rastane sa Partizanom, iako bi u Humskoj igrao Ligu Evrope, dok će u Darmštatu morati da se zadovolji Cvajtom.

Što se tiče Partizana, veliko je pitanje šta uprava namerava sada da uradi, pošto Savo Milošević sada na raspolaganju ima samo Umara Sadika i Petra Gigića, koji do sada ni na jednoj utakmici nije bio ni u 18, pa se čni da stručni štab baš i ne veruje previše u kvalitete doskorašnjeg napadača Mačve.

Crno-beli će za napadača moći da dovedu nekog igrača sa čistim papiririma i posle završetka prelaznog roka. A i pre odlaska Ožegovića bilo je potrebno dovesti pojačanje u špicu. Deluje da uprava crno-belih već ima neko rešenje na nišanu?

Samo što će morati da požure. Da bi nekog prijavili za Ligu Evrope moraće da ga registruju 3. septembra.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×