{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Doskorašnji trener Apoela preuzeo Al Nasr
Otišao Valter Zenga, stigao Ivan Jovanović
"Ivan Jovanović"

Čarobna avantura Ivana Jovanovića u APOEL-u stigla je do kraja, s obzirom da je iskusni srpski strateg posle vise nego uspešne epizode na Kipru preuzeo brigu o Al Nasru iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Jovanović će na klupi Al Nasra zameniti nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Valtera Zengu, ali nije bio prvi pik bogatih arapskih vlasnika.

Međutim, Bernd Šuster je otišao u Malagu, Mano Menezes u Flamengo, Dan Petresku je ostao u Dinamu iz Moskve, pa je izbor pao na Jovanovića. Al Nasr je objavio da će ugovor biti zvanično potpisan u narednih 48 časova.

Klub iz Dubaija je podsetio da je Jovanović bio proglašavan za najboljeg trenera na Kipru, gde je osvojio četiri titule prvaka, ali i u Srbiji 2011. godine. Naravno, i da je prvi trener koji je jedan kiparski tim doveo do nokaut faze Lige šampiona.

APOEL je u toj već legendarnoj sezoni 2011/2012 kada je stao u četvrtfinalnom dvomeču sa madridskim Realom.
"On je neverovatan trener tako da smo vrlo srećni", oduševljen je član uprave Al Nasra Fahad Hadi.

Podsetimo, Jovanović je posle istorijskog uspeha sa APOEL-om svako malo pominjan kao kandidat za novog selektora Srbije, trenera Crvene zvezde… Očigledno da od svih tih priča neće biti ništa. Barem ne u neko dogledno vreme.

(FOTO: Action Images)

Najnovije vesti


×