{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Kolumbija s Hamesom Rodrigezom, Džerijem Minom, Duvanom Zapatom, Huanom Kvadradom, naravno Radamelom Falkaom i ostalima ima paklen tim
Osveta Kafeterosa

Poslednji put su se na Kopa Americi sastali 2016. u polufinalu. Dva sata je zbog oluje kasnio početak, ali kad je sve krenulo brzo se i završilo. Golovi Čarlsa Arangiza i Pedra Fuenzalide u uvodnih 10 mintua odveli su Čileance u polufinale, kasnije i do naslova najboljeg u Južnoj Americi.

Sad Kolumbija ima priliku da se revanšira. Čile ovog puta neće imati prednost domaćeg terena, pošto se igra na Korintijansovom stadionu u Sao Paulu, a Kolumbija je kroz tešku grupu s Argentinom, Paragvajem i Katarom prošla bez primljenog gola. Čileanci su izgubili od Urugvaja, ali tad su već obezbedili prolaz, pa je selektor Rejnaldo Rueda odmarao Artura Vidala, Žana Bosežura i Maurisija Islu. I opet je La Roha imala posed lopte od 58 odsto i četiri šuta više od Urugvajaca.

S druge strane, Kolumbija pod vođstvom Karlosa Keiroša po mnogima je igrala najubedljiviji fudbal u grupnoj fazi s tim da je naravno ne možemo smatrati prvim favoritom za titulu u konkurenciji domaćeg Brazila, pa Argentine, uprkos svim njenim mukama, čak i Urugvaja, tradicionalne južnoameričke velesile.

Sada je ipak favorit. Kolumbija s Hamesom Rodrigezom, Džerijem Minom, Duvanom Zapatom, Huanom Kvadradom, naravno Radamelom Falkaom i ostalima ima paklen tim. U poslednjih 10 mečeva ima samo jedan remi i poraz u prijateljskoj sa Južnom Korejom. U poslednjih pet mečeva njena se mreža nije tresla, pa je opšti utisak da je sada jača čak i od one generacije iz 2014. kada su igrali četvrtfinale Mundijala.

Ne zaboravite da se u MOZZART kladionicama možete kladiti i na pobednika samog turnira.

Brazil osvaja - 2,00

Urugvaj osvaja - 5,50

Kolumbija osvaja - 6,00

Argentina osvaja - 7,00

Čile osvaja - 12,00

Peru osvaja - 35,00

Venecuela osvaja - 45,00

KOPA AMERIKA - ČETVRTFINALE: 

Petak

Brazil - Paragvaj 0:0*

21.00: (6,75) Venecuela (3,90) Argentina (1,55)

Subota

01.00: (2,25) Kolumbija (3,05) Čile (3,60)
21.00: (1,70) Urugvaj (3,50) Peru (5,50)

*posle penala 4:3

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×