{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ima razloga za optimizam kada je u pitanju nastup iskusnog štopera na Aker stadionu
no_image.png

Partizanu će u Moldeu trebati mirna glava i čvrsta defanziva, a sve su to karakteristike koje krase komadanta odbrane Bojana Ostojića. Štoper Parnog valjka je zbog povrede primicača propustio prvu utakmicu sa Norvežanima, ali ima razloga za optimizam kada je u pitanju revanš na Aker stadionu.

Ostojić je u kratkom razgovoru za Novosti poručio da se nada da će se dan pred put u Norvešku priključiti ekipi. Ukoliko nakon toga ne bude nikakvih komplikacija, realno je da se 35-godišnji defanzivac nađe u starnoj postavi osvajača Kupa Srbije u najvažnijoj utakmici ovog leta.
"
Ništa još ne znam i ne mogu da tvrdim, idem na terapije i dalje, ali čvrsto verujem da ću uspeti da se oporavim do četvrtka. Počeo sam sa laganim treninzima, idem u teretanu i trčim pravolinijski i nadam se dozvoli lekara da se priključim radu punim intenzitetom sa ostatkom tima", poručio je Ostojić za Novosti.

U Humskoj ništa nisu želeli da rizikuju nakon što je iskusni defanzivac imao problema u revanšu protiv Malatije.
"U Turskoj sam trpeo stvarno velike bolove, pa smo odlučili da ništa ne rizikujemo za utakmicu sa Moldeom. Videću sa našim medicinskim timom, deluje mi da sve ide u dobrom smeru i da bih mogao na vreme da se priključim ekipi kako bih se našao u kombinaciji za odlučujuću utakmicu u Evropi".

Ostojić je komadant odbrane postao od dolaska Sava Miloševića u završnici prošle sezone, nakon čega je u klubu odlučeno da potpiše ugovor na još godinu dana. Ove sezone Ostojić je bio starter u prva četiri evropska meča, kao i prva dva kola domaćeg šampionata.

Na utakmici sa Moldeom u Beogradu tandem sa Strahonom Pavlovićem činio je Igor Vujačić, koji će i ovoga puta biti u maksimalnoj pripravnosti i zauzeti mesto u timu, ukoliko se ispostavi da Ostojić ponovo ne može na teren.

Crno-beli u sredu putuju u Norvešku, gde će dan kasnije od 19 časova igrati revanš meč plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope. Partizan iz prvog meča nosi minimalnu prednost (2:1).

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×