{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Opljačkan Aleksandar Davidov

/ Izvor: mozzartsport.com, Sportski žurnal
Komentari: 10
Nevolja za bivšeg vezistu Hajduka i Partizana
Opljačkan Aleksandar Davidov

Nevolja nikad ne dolazi sama. Spoznao je to na okrutan način i Aleksandar Davidov. Osim što je pandemija virusa korona paralisala sport, pa ne može da se bavi fudbalom, a uvođenje policijskog časa ograničilo mu kretanje, iskusni vezista bio je i meta – lopova.

Menjačnica u Baču, čiji je vlasnik, opljačkana je pre neki dan. I to, da zlo bude veće, u vreme kad je svim građanima zabranjeno kretanje.
Za nevericu je da se ovako nešto dogodi u period borbe za zdravlje, za živote ljudi. Desilo se u vreme policijskog časa, kad je u pet ujutru zazvonio telefon nije mi bilo svejedno. Na sigurnosnim kamarama se sve videlo, automobilom su išli u rikverc, razbili staklo i ušli u local. Uništili su unutrašnjost i razbili sef kao u akcionim filmovima. Brzo su i uhvaćeni, a sef nisu ni stigli da otvore. Jedan od njih je iz Bača, malo je mesto, ljudi se znaju. Bio mi je njegov otac, šta čovek da radi. Ne mogu da verujem, u vreme vanrednog stanja, strašno”, prepričao je Sportskom žurnalu Aleksandar Davidov.

Paralelno sa igranjem fudbala za Borac iz Šajkaša, 36-godišnji krilni vezista, pred kraj karijere posvetio se i biznisu. Otvorio je lokal, podeljen na dva dela. U jednom je menjačnica, a u drugom knjižara. Ovaj prvi neko je procenio kao šansu da se okoristi u teškim vremenima.
Supruga Vanja je želela knjižaru, ona sve to vodi. Zadužen sam za drugi posao, avgusta prošle godine otvorio sam fitness centar. Taman se dobro uhodalo, lepo krenulo i pojavi se virus. Sve je zatvoreno, i mora, zdravlje je najpreče. Trebalo bi da se čuvamo, brinemo o porodicama, najbližima, tako ćemo pomoći i drugima. Sve što stručnjaci govore, mere koje država donese, trebalo bi da ispunimo do kraja. Ovo su ozbiljne stvari, potrebne su disciplina, odgovornost, solidarnost”, dodao je Davidov, čiji mlađi sin Stefan (7) trenira u Školi fudbala “Tvrđava” iz Bača, a stariji Vukašin (11) je u Partizanu, u “klasi 2009”.

Davidov je karijeru počeo u Omladincu iz Deronja, najbolji fudbal igrao je u Hajduku iz Kule (2000-2009), dve godine je bio član Partizana, oprobao se u Izraelu i Grčkoj, da bi po povratku u Srbiju nosio dresove ČSK-a, TSC-a, Hajduka, da bi zimus prešao u Borac iz Šajkaša, člana Vojvođanske lige “Jug”.

(FOTO: MN Press)

Najnovije vesti


×