{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srbin blista u redovima Dinama iz Bukurešta
Opklada Dušana Uhrina i fudbal života Slavka Perovića

Težak put prošao je Slavko Perović u dresu Dinama iz Bukurešta. Činilo se u jednom trenutku da je izgubljen za fudbal, pošto je zbog negativnih lekarskih nalaza poslat na dodatna ispitivanja. Pričalo se da će zbog srčanih problema raskinuti saradnju sa bukureštanskim velikanom, ali... Bivši napadač Crvene zvezde vratio se jači nego ikad.

U Rumuniji Slavko Perović igra fudbal života. Debitovao je za Pse 18. oktbora, i na poslednjih osam mečeva postigao je pet golova. Češki stručnjak Dušan Uhrin pružio je bezgraničeno poverenje iskusnom Kragujevčaninu.  Omogućio mu je da debituje, potom ida se ustali u startnoj postavi

Rumunski mediji pišu da je Perović bio najbolja opklada Dušana Uhrina. Srbin je postigao i pogodak u nedavnom meču protiv Akademije Klinćeni.
„Bilo mi je jako teško na početku karijere u Dinamu. Kada su se pojavili problemi na medicinskim pregledima želeo sam da ostanem u Dinamu. Borio sam se. Znao sam da nemam nikakvih problema sa srcem i da sam zdrav“, poručio je Slavko Perović.

Najnovije vesti


×