{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Hrvatski šampion završio još jedan ozbiljan posao
Opet Dinamo: Šunjić u Birmingemu za 7.000.000 i procente

Kada Dimano napravi posao, to mora da odjekne jako. Dok se čeka realizacija transfera Dominika Livakovića u Monpelje i odlazak Danija Olma, hrvatski šampion je zaradio lepo od prodaje još jednog proizvoda - Ivana Šunjića.

Birmingem je na zvaničnom sajtu objavio dolazak nekadašnjeg kapitena mlade reprezentacije Hrvatske, sa kojim je potpisan petogodišnji ugovor, ali detalji transfera nisu objavljeni. U međuvremenu je iskočilo da će Birmingem zagrebačkom klubu platiti 7.000.000 evra i još 30 odsto od naredne prodaje, što se može smatrati odličnim poslom. 

TRANSFERI UŽIVO - petak, 26. jul

Klub sa Sent Endrjuza novog fudbalera opisuje kao centralnog vezistu čija pozicija i uloga može da varira po potrebi i da bude defanzivno ili ofanzivno orijentisan, a kao najjače oružje ističe se njegova vizija na terenu i koliko se komotno oseća s loptom u nogama. Trener Pep Klotet ga vidi kao idealnog čoveka za spojnicu između odbrane i napada.

Dinamo je ovog leta već prodao Amira Rahmanija Veroni za 2.100.000 evra, čeka se još rekordnih 9.000.000 evra za Livakovića i između 25.000.000 i 40.000.000 evra za Olma. Dinamu je nedavno ponuđen Lazar Marković koji je tražio platu od 900.000 evra godišnje, a u igri je navodno i talentovani vezista Fulama Meta O'Rajlija...

Najnovije vesti


×