{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Opet bura u Parizu: Mbape se naljutio zbog izmene u 90. minutu (VIDEO)

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 30
Mladi as nije hteo ni da sluša, ni da pogleda Tomasa Tuhela...
Opet bura u Parizu: Mbape se naljutio zbog izmene u 90. minutu (VIDEO)

Prvo lep gol za preokret protiv Monpeljea. Onda divna asistencija za Ikardija i potvrda trijumfa, pa izmena u 90. minutu i - problem! Odnos Kilijan Mbapea i Tomasa Tuhela sve je kompleksniji i sve češće završava na sportskim naslovnicama kao ozbiljna spekulacija, praktično najava da u Parizu može o(p)stati samo jedan od njih dvojice. 

Tiho nezadovoljstvo najboljeg mladog igrača sveta tinja već mesecima. Govorka se da Mbape svim silama pokušava da izdejstvuje transfer u Real Madrid, a kada se retrospektivno pogleda - nemački stručnjak baš se i ne trudi da ga vrati na pravi kolosek.

Ono što se sinoć dogodilo u 90. minutu meča u Monpeljeu dodatno će pokvariti odnose na realciji Tuhel - Mbape. Da će tako biti dovoljno je pogledati taj momenat kada mladi Francuz napušta teren. Tuhel pokušava da ga bodri, čestita mu i nešto objašnjava, međutim Mbapea to uopšte ne interesuje. Očito je ljut zbog zamene i ne želi da ni da čuje, ni da pogleda Nemca, čiju će besnu facu kasnije uhvatiti kamera.

Nije nikakva tajna da Kilijanu Mbapeu mnogo smeta stav Tomasa Tuhela da je Nejmar prva zvezda ekipe. Takođe, zamera mu neke odluke iz prošle sezone, kada ga je ostavljao na klupi ili izostavljao iz tima, zbog čega će ovaj izgubiti trku sa Lionelom Mesijem za Zlatnu kopačku (odigrao pet utakmica manje od Argentinca i dao samo tri gola manje) i svoje nezadovoljstvo u nekoliko navrata iskazivati propuštanjem treninga ili kašnjenjem. 

Da nema status prve zvezde tima Tuhel mu je dodatno "objasnio" kažnjavajući ga zbog nediscipline.

Sve ukazuje na to Mbape izabrao. Izabrao da ode...

  

×