{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Oluja je odlagala neizbežno za Domžale

/ Izvor: mozzartsport.com
Aluminij se nada gostovanju za puko preuzimanje bodova i razbijanje teškog malera, što Simon Rožman, trener domaćih koje je Malme izbacio iz trke za LE pokušava da ospori
Oluja je odlagala neizbežno za Domžale

Od Malmea, nešto se prelomilo. Domžale je u totalnom haosu, što Simon Rožman, trener kluba u odloženoj utakmici želi da ospori. Jeste, oluja ih je sprečila da odigraju meč sedmog kola Prve lige Slovenije, a čini se i samo na tren odloži neiznežno suočenje sa padom morala. Doček Aluminija, aktuelnog vođe slovenačkog fudbalskog karavana za njih je naspram poslednjih rezultata poput epizode koja će se logično, svesti na puku primopredaju bodova ne učine li nešto da preduprede totalno padanje u očaj. Naravno da priča ima negativan prizvuk, jer Domžale je već čvsto ukotvljen na fenjeru i to kao klub koji ima svega dva boda.

Da li je to logično? Svakako ne, jer tim koji je u četvrtfinalnoj fazi kvalifikacija za Ligu Evrope nokautiran na Malmea i to nakon remija u prvoj, pri 3:2 u revanš meču svakako nije “društvo građana” koje svakao i bez razlike može da bije.

Mogu oni da žale samo za srećnim vremenima, odnosno statističkom dominacijom nad Alumijom koji meč ovoga para nije dobio baš nikada.
„Aluminij je vodeći tim, što definitivno potvrđuje njihov kvalitet. Vrlo su organizovani u fazi odbrane, sa brzim prelazima u napad. Treba biti vrlo strpljiv i agresivan, da bi iz ponuđenih prilika mogli postići što je moguće brži rezultat “, rekao trener domaćina Simon Rožman.

Slovenija 1 - 7. kolo
18.00: (1,70) Domžale (3,50) Aluminij (4,80)

* Kvote su podložne promenama

 

O novoj analizi igre Srbije ćemo posle Francuske. A biće to i prvo javljanje iz Kine...

 

Najnovije vesti


×