{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Olimpijakos hoće srpskog Orlića iz Ajaksa

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Slobodan je igrač na kraju sezone
Olimpijakos hoće srpskog Orlića iz Ajaksa

Mogli ste o njima da čitate početkom januara na stranicama MOZZART Sporta. Damjan Dostanić i Mateja Milovanović su srpski predstavnici u najboljoj fudbalskoj školi na svetu, onoj Ajaksovoj. Međutim, prema poslednjim informacijama Dostanić je spreman da napusti Amsterdam i da karijeru nastavi u – Olimpijakosu.

Mladi srpski napadač, koji može da pokrije nekoliko pozicija u napadu mada je prvenstveno centarfor, nije uspeo da se izbori za šansu u prvom timu Kopljanika i navodno je shvatio da će minute lakše dobiti u nekom drugom klubu. Otud Olimpijakos u priči, Dostanićeva menadžerska agencija International Sport Office već je u Pirej odvela Kristijana Belića.

Povoljna okolnost za Grke je ta što 18-godišnjem igraču, inače i članu U19 selekcije Srbije, prema napisima holandskih medija na kraju sezone ističe ugovor sa Ajaksom, pa može da kao slobodan igrač traži novi klub.

Ove sezone je Dostanić za mladi tim Kopljanika odigrao 18 utakmica, odnosno 892 minuta i postigao šest golova. Igrao je i u dve utakmice Lige šampiona za mlade, protiv Čelsija i Valensije.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×