{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Trener Safet Hodžić žali se na nedosuđene penale u protekla tri kola, pa i statistiku koja ne opravdava loše rezultate njegove ekipe pred utakmicu s trećeplasiranim Aluminijom
Olimpija na staklenim nogama

Mnoge muke na plećima stručnog štaba Safeta Hodžića, žalopojke na nedosuđene kaznene udarce na pređašnjim utakmicama i još dosta toga brinu navijače Olimpije iz Ljubljane. Sve to, trebalo bi ostaviti po strani uoči utakmice s Aluminijom u Kidričevu. Nije šala, jer lider na staklenim nogama u 24. kolu ide u goste trećoj sili Slovenije (16.00).

Trener Olimpije, Safet Hodžić na sve kaže da je njegov tim imao pre ove utakmice pregršt šuteva ka golu, ali da je pobeda ta koja daje snagu. Uostalom, u nastavku njegove analize prestojeće utakmice ne bi bilo sportski korektno doslovno ne preneti sledeće reči prvog stratega tima iz Ljubljane.
"Svestan sam da tim nije iskoristio svaku priliku u protekla tri kola, ali i da nam nisu bila dosuđena dva penala”, rekao je Hodžić, nadalje apostrofirajući da su navedene nepravde mogle promeniti kurs, pa i ishod utakmica s Mariborom (1:1), zatim Triglavom, (0:2) u Ljubljani, a na posletku i sa Rudarom (1:1).

Defanzivac Miral Samardžić uveren je da će se Olimpija uskoro vratiti na pobednički put.
“Odlično održavamo atmosferu u timu, bez obzira na rezultate. Svaki meč je težak, ovo pokazuje i pet remija u poslednjem kolu. Svako može da dobije svakog. Međutim, idemo u Kidričevo na sva tri boda”

On dodaje i da je Aluminij konkurentan tim, a valja znati i da trener Olimpije pored dvojice povređenih igrača u sastavu neće imati ni Luku Manela koji služi kaznu zbog dosuđenih kartona.

SLOVENIJA 1 – 24. kolo

Utorak
16.00: (3,50) Aluminij (3,35) Oljimpija Ljubljana (2,00)

Sreda
15.00: (2,60) Bravo (3,20) Domžale (2,60)

17.30: (2,95) Celje (3,25) Maribor (2,30)
20.00: (1,50) Mura (4,00) Rudar Velenje (6,00)

Četvrtak
15.00: (2,05) Tabor Sežana (3,35) Triglav (3,40)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Printscreen

Najnovije vesti


×