{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Oglasio se Ninkovićev klub: Dobio je precizna uputstva! Ninković: Ništa se nije desilo, sedim kod kuće...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Fudbaler Askolija demantuje medije
Oglasio se Ninkovićev klub: Dobio je precizna uputstva! Ninković: Ništa se nije desilo, sedim kod kuće...

Luka Jović je juče bio jedna od vesti dana u evropskoj sportskoj javnosti. Nemar napadača Real Madrida i njegov dolazak iz Madrida u Beograd su podigli veliku prašinu.

Državni organi Srbije su poručili da neće tolerisati nedogvorno ponašanje osoba koje dolaze iz područja kontaminiranih virusom korone i da će svi biti kaženjeni za bahato ponašanje. Mladi napadač je na kraju uputio nemušto izvinjenje, ali nije jedini srpski fudbaler na kojeg su državni organi mislili kada su govorili o nepažljivim sportistima koji se vratili iz inostranstva.

Navodno je i Askolijev ofanzivac Nikola Ninković nio nemaran posle dolaska iz Italije u Srbiju. Tim povodom se oglasio i njegov klub u formi kratkog saopštenja.
„U svetlu vesti iz Beograda koje se tiču mogućeg krivičnog postupka protiv našeg igrača Nikole Ninkovića zbog ignorisanja pravila o samoizlaciji i zakona Srbije, Askoli saopštava da je 11. marta svim igračima izdao precizna uputstva za period mirovanja. Uputstva su bila u skladu sa merama javnih i sportskih preporuka za sprečavanje širenje virusa COVID-19“, poručili su iz italijanskog drugoligaša.

U italijanskim medijima se pojavila i izjava samog fudbalera.
„Aposlutno ništa od onoga što su mediji preneli se nije desilo. Kući sam sa porodicom i nalazim se u karantinu neophodnom za sve one koji su došli iz Italije“, rekao je Ninković.

(FOTO: Star sport)

Najnovije vesti


×