{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Oglasio se Lalatović: U Vojvodinu sam došao zbog predsednika

/ Izvor: mozzartsport.com, Žurnal
Komentari: 15
Sukob trenera i direktora Lazetića više nije tajna
Oglasio se Lalatović: U Vojvodinu sam došao zbog predsednika

Sukob između Nenada Lalatovića, trenera Vojvodine i sportskog direktora Nikole Lazetića više nije ni tinjajući, a ni tihi. Sve je isplivalo u javnosti, naročito posle konferencije za novinare na kojoj je šef struke, posle pobede nad Mačvom, rekao da se neće cela uprava kluba radovati tom trijumfu.

Obelodanjeno je potom da su Lalatović i Lazetić u sukobu, da pokušaji pomirenja, uz intervenciju treće strane, nisu uspeli, te da za jednog, verovatno, uskoro neće biti mesta u klubu.

I dok je Lazetić otputovao u inostranstvo i nije se oglašavao u medijima, Lalatović je imao kratak komentar cele situacije za Sportski Žurnal.
U Vojvodinu sam došao zbog predsednika Vojislava Gajića. Njegov poziv je bio odlučujući da se prošlog leta drugi put prihvatim posla u Vojvodini. To je sve što želim da kažem“, poručio je Lalatović.

Posle 16 odigranih utakmica u Superligi Vojvodina je na drugom mestu, mada Čukarički i Partizan imaju po odigran meč manje. Novosađani nišane izlazak u Evropu i za sada su na pravom putu. Ako ih unutrašnji nemiri sa njega ne skrenu...

Foto: Starsport

Najnovije vesti


×