{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Oglasio se FSS: Kokeza je pod medicinskim nadzorom, nastavljamo sa aktivnostima

Komentari: 3
Tu je I želja za što bržim oporavkom
Oglasio se FSS: Kokeza je pod medicinskim nadzorom, nastavljamo sa aktivnostima

Tako nešto moglo je da se nasluti još u petak veče kada se vest proširila u sportskoj javnosti. Potvrda je stigla I od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je na zvaničnoj konferenciji za medije obavestio javnost da je prvi čovek FSS Slaviša Kokeza bio pozitivan na testovima za virus korona.

KOKEZA ZARAŽEN U MILANU, DOBRO SE OSEĆA

Danas se oglasio I FSS putem zvaničnog saopštenja u kojem se ističe da na Terzazijama 35 nastavljaju sa redovnim aktivnostima, kao I da Slaviši Kokezi žele brz oporavak.
“Fudbalski savez Srbije želi da obavesti sportsku i fudbalsku javnost da je posle detaljnih pregleda utvrđeno da je predsednik Slaviša Kokeza pozitivan na virus COVID-19. Želimo da naglasimo da se predsednik fudbalske organizacije nalazi pod medicinskim nadzorom i da se dobro oseća, a Fudbalski savez nastavlja svoje redovne aktivnosti. Shodno novonastaloj situaciji naša fudbalska organizacija ponaša se društveno odgovorno i u skladu sa preporukama Vlade Srbije, odnosno Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID -19. Ovim putem predsedniku želimo brz i uspešan oporavak, a istovremeno apelujemo na sve pojedince, klubove i institucije da se ponašaju odgovorno u danima koji dolaze kako bi maksimalno smanjili pošasti pandemije virusa korona”, stoji u saopštenju FSS


 

Najnovije vesti


×