{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Oglasio se CR7: Posle mraka uvek sviće! Portugalci: Za nas si uvek najbolji

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 12
Kristijano uveren da će opet na tron
Oglasio se CR7: Posle mraka uvek sviće! Portugalci: Za nas si uvek najbolji

Nije vratio Kristijano Ronaldo status najboljeg igrača planete u svoje vitrine, nije se ni pojavio na gala svečanosti, iako je razdaljina između Torina i Milana (141 kilometar) da je mogao peške da dođe, ali nije ni ostao dužan svima koji su čekali šta će reći posle izbora FIFA.

Napadač Juventusa mirno je prokomentarisao ishod glasanja, u kome je ostao iza Lionela Mesija i Virdžila van Dajka, uveren da će se opet, možda već naredne godine, popeti na podijum. Uostalom, već je to činio mnogo puta, pa zašto ne bi makar još jednom, iako će u februaru napuniti 35.
Profesionalac se razlikuje od amatera po dve osobine: strpljenju i upornosti. Sve što vam se danas čini velikim jednog dana može biti malo. Ne možete da uradite sve na svetu, ali možete da uradite sve kako biste snove pretvorili u stvarnost. Zapamtite: posle mraka uvek sviće“, citirao je Ronaldo odlomak iz jedne knjige, pošto je fotografiju kako je čita objavio samo nekoliko sati posle izbora FIFA.

Kako su glasali Srbi: Tumba i Kolarov za Mesija, pa za Ronalda, a obojica za Pepa

Inače, možda na planetarnom nivou ove godine nije toliko cenjen, ali u otadžbini jeste. Selektor Fernando Santos i novinar jednog tamošnjeg dnevnika dali su mu maksimalan broj poena, dok je Fudbalski savez Portugalije na Tviteru objavio fotografiju kapitena reprezentacije, uz poruku:
„Za nas si uvek najbolji“.

FOTO: twitter.com/selecaoportugal

Najnovije vesti


×