{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Odrađivanje posla ili čudo vredno proslave stogodišnjice u najjačem rangu

/ Izvor: mozzartsport.com
Hermanštat brani dva gola prednosti iz prvog meča sa Univerzitateom iz Kluža u borbi za mesto u rumunskoj Ligi 1 (17.30)
Odrađivanje posla ili čudo vredno proslave stogodišnjice u najjačem rangu

Teško će Univerzitatea iz Kluža da proslavi stogodišnjicu u najvišem rangu. Baš teško. Rezultat iz prvog susreta baraža za popunu rumunske Lige 1 ne obećava, jer su Studenti na svom stadionu poraženi 2:0 od strane Hermanštata. Večerašnji revanš trebalo bi da bude samo odrađivanje posla od strane domaćina, međutim i veća su se čuda događala...

Ako ćemo realno, pitanje je i koliko najkvalitetnijem rumunskom rangu nedostaju huliganski nastrojeni navijači iz Kluža, koji su prvi susret sa Hermanštatom uprljali vandalskim ponašanjem. Pristalice tima koji u septembru slavi vek postojanja bile su centralne ličnosti meča, pošto su posle vodećeg gola gostiju u 79. miutu, napravile haos na tribinama. Nezadovoljni rezultatom, počeli su fanovi crno-belih da prave incidente. Huliganski pir trajao je nekoliko minuta. Stradao je i policajac, pošto su ga navijači Univerzitatee pogodili kamenom na atletskoj stazi.

Hermanštat je sezonu okončao u plej-autu, dokopavši se baraža pobedom u poslednjem kolu nad Kalarašijem, dok je Univerzitatea zauzela treće mesto u Drugoj ligi Rumunije sa ubedljivo najboljom gol-razlikom, ali i pet bodova manje od mesta koje garantuje direktnu promociju.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 17:00 4521 RU1PT Hermannstadt - Univ.Cluj ug 0-2 1,60
Ukupna kvota1,60

RUMUNIJA 1, BARAŽ ZA POPUNU LIGE 1 - REVANŠ

Sreda
17.00: (2,00) Hermanštat (3,20) Univerzitatea Kluž (3,70)  /prvi meč 2:0/

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×