{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Navodno, transfer je blizu ozvaničenja
Odlučujuća 24 časa za Markeca i PAOK

Lazar Marković je na pragu da karijeru nastavi u Solunu i transfer bi mogao da bude dogovoren u naredna 24 časa!

S ovom informacijom u javnost je izašao grčki portal Sport-FM, pozivajući se na dobro obaveštene izvore iz kluba. Lazar Marković bi samo dve sedmice posle razlaza s Fulamom mogao da povuče sledeći potez u karijeri, a to će biti selidba u redove novog šampiona Grčke. 

Posle jučerašnje priče da je Marković viđen u jednom ekskluzivnom hotelu u srcu Soluna, te da je pregovore oko transfera otvorio kontroverzni vlasnik crno-belih Ivan Savidis, Lazar Marković i njegovi zastupnici bili su zadovoljni razvojem kompletne priče i načelni dogovor bi mogao da padne već do petka. Marković želi novi, sveži početak i da restartuje karijeru koja je zapala u ćorsokak posle niza neuspešnih pozajmica dok je formalno bio igrač Liverpula, ali i ništa bolje epizode u Fulamu tokom minule polusezone. Čini se da je PAOK pravo mesto za to i da bi Markovića od leta mogli da gledamo u velikanu iz Soluna, koji će se takođe boriti i za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. 

U celom procesu Markovićevog prelaska u PAOK navodno je uključena jedna eminentna britanska kuća, koja je dovela Pedra Martinsa u Olimpijakos, a posrednik je agent Sakis Cikas. Ključnu ulogu, ipak, trebalo bi da ima trener Razvan Lučesku, koji će dati svoju ocenu da li mu je srpski ofanzivac potreban u ovom trenutku. Navodno, klub nije prioritet dovođenje krilnih fudbalera, već igrača na drugim pozicijama, najviše u srcu veznog reda i neko ko bi zamenio Serža Oliveiru, pošto se Portugalac verovatno neće vraćati u Solun.

Podsetimo, Marković je prošlog leta bio na radaru Olimpijakosa, a PAOK ga je uzeo u razmatranje i zimus, ali do transfera nije došlo.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×