{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ode i Okaka u Kinu! Jedna od najboljih prodaja u istoriji Anderlehta...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Kinezi ponudili uslove koje se nisu mogli odbiti
Ode i Okaka u Kinu! Jedna od najboljih prodaja u istoriji Anderlehta...
""

Posle Hulkovog mega transfera teškog 55.000.000 evra još jedan napadač iz Evrope ide u Kinu da se opari. Dobro, i da igra fudbal…

Novi član Đijangsua će u narednim danima postatai Stefano Okaka Čuka pošto su dogovoreni svi detalji njegovog transfera iz Anderlehta. Ni belgijski klub, ni italijanski napadač nisu mogli da odbiju sjajnu finansijsku ponudu Kineza.

Anderlehtu će na ime obeštećenja pripasti 12.000.000 evra što je posle Aleksandra Mitrovića i Romelua Lukakua najveća prodaja u istoriji slavnog kluba iz Brisela. Fenomenalan ugovor je dobio i Okaka. On će potpisati na četiri godine za platu 4.500.000 evra po sezoni što je mnogo više od onoga što je zarađivao u Anderlehtu. Ostaje još da se ispune neke formalnosti, kao što je otvaranje mesta za inostranog igrača u sastavu Đijangsua. Okaka će najverovatnije zauzeti mesto Brazilca sa hrvatskim pasošem Samira i pridružiti se brazilskom trilingu: Ramires, Aleks Tešeira, Žo.

Anderleht je zaradio četiri puta veću sumu od onoga što je platio Sampdoriji za Italijana, a novac će iskoristiti za dovođenje pojačanja. Prva meta je Loran Depotr iz Genta, a novac bi mogao da bude iskorišćen i za otkup Filipa Đuričića od Benfike.

(FOTO: Action images)

Najnovije vesti


×