{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ode džoker šampionskog Lestera! Brajton naoštrio kandže u borbi za opstanak, ništa od Mitrovića

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Još jedan transfer u Premijer ligi
Ode džoker šampionskog Lestera! Brajton naoštrio kandže u borbi za opstanak, ništa od Mitrovića
""

Brajton je rešio pitanje napadača i naoštrio kandže u borbi za opstanak. Novi napadač popularnih Galebova je Leonardo Uljoa koji je danas i zvanično predstavljen kao novo pojačanje.

Uljoa je došao na pozajmicu iz Lestera ukojem je ostavio dubok trag. Uljoa je bio član legendarne šampionske generacije od pre dve sezone u kojoj je uglavnom imao ulogu džokera sa klupe i postizao je neke bitne golove u borbi za senzacionalno osvajanje titule. Ipak, posle dolazaka Muse, Slimanija i još nekih napadača, pao je u senku i nije dobio minutažu kakavu zaslužuje. Odlučio se za selidbu u Brajton iako je imao ponude Kristal Palasa, Leganesa i Aston Vile.

Uljoa će biti veliko pojačanje za Galebove kojima sledi grčevita borba za opstanak. Podsetimo da su oni pre samo nekoliko dana realizovali transfer Jirgena Lokadije iz PSV Ajndhovena za 16.000.000 evra i srušili su klupski rekord. Dolascima Lokadije i Uljoe su popunjena mesta u napadu Brajtona što najverovatnije znači da nema ništa od transfera Aleksandra Mitrovića iz Njukasla za kojeg su takođe bili zainteresovani.

Najnovije vesti


×