{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Od Lacija s ljubavlju: Luisu Albertu ugovor do 2025. i duplo veća plata

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Ideolog igre rimskog kluba uskoro potpisuje
no_image.png

Kakva kriza – nema krize. Gazda Lacija, Klaudio Lotito ponaša se kao da virus COVID-19 prolazi mimo njega i Olimpika. Nekoliko puta je tražio da se igrači vrate treninzima, uveravajući da su bezbedni, optimistično najvljivao pohod na "skudeto", a paralelno radio na još jednom razboju: čuvanju kostura tima. Otuda informacija koja će obradovati sve pristalice rimskog kluba – Luis Alberto pristao je da potpiše novi ugovor.

Pre nekoliko sedmica Lotito i sportski direktor Iglji Tare počeli su pregovore sa španskim vezistom i završili ih na obostrano zadovoljstvo, te se u narednim danima očekuje zvanična objava, mada svi italijanski mediji uveravaju da je posao završen. Umesto do 2024. kako je ranije bilo najavljeno, Luis Alberto će se obavezati na saradnju do 2025, što znači da će najbolje godine života i karijere (od 27 do 32) provesti u Večnom gradu, u klubu u kome igra kao preporođen.

Umesto aktuelnog ugovora, koji važi do 2022. i po kome zarađuje 1.800.000 evra, Alberto će dobiti bezmalo duplo veću platu. Medji na "čizmi" izveštavaju da je reč o sumi od 3.500.000 evra, čime bi stao uz rame Ćiru Imobileu, Segeju Milinkoviću Saviću i Lukasu Leivi, koji su u prvom platnom razredu.

Istovremeno, dogovor sa Rimljanima znači da od povratka Luisa Alberta u Španiju, bar u skorije vreme, nema ništa. Htela je Sevilja da ga vrati u svoje skute, nadao se direktor Monći da bi mogao da iskoristi zastoj u prevnstvu za operaciju od zlata, ali je Lotito bio konkretan i ponudio uslove koje kreativni vezista, autor 17 asistencija u dosadašnjem toku sezone, nije mogao da odbije.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×