{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Gabonac rešen da ode na leto
Obamejangu se smučilo u Arsenalu, odbio novi ugovor

Dozlogrdilo je Obamejangu u Arsenalu. Još jedna sezona koja preti da bude potpuni krah, očajna atmosfera unutar tima, sve je to daleko od onog što brzonogi napadač priželjkuje. I zbog toga neće ni da čuje za novi ugovor.

Arsenal je pokušavao da na sve načine privoli Gabonca da produži ugovor. Ovaj aktuelni ističe Pjeru-Emeriku Obamejangu u leto 2021. godine. Ali, od nastavka saradnje neće biti ništa. Kako pišu britanski mediji, napadač Tobdžija je odbio da pregovara oko novog ugovora. Prosto, želi da ode iz kluba i to po mogućnosti narednog leta.

Sada je uprava Arsenala u dilemi: da li na leto prodati Obamejanga i makar vratiti novac, možda i nešto zaraditi, jer je iz Dortmunda doveden za 65.000.000 evra ili ga, ipak, zadržati do isteka ugovora, pošto je već godinu i po dana prva perla Tobdžija, kojima bi rezultati bili još slabiji da nije bilo njegovih golova.

Deo medija čak piše da u Arsenalu razmišljaju o trampi sa Realom, jer znaju da su Madriđani zainteresovani za Obamejanga, pa bi da uzmu Luku Jovića i novac pride, ali ta priča ne deluje baš pouzdana, niti realna.

Obamejang je i ove sezone udarna igla Tobdžija, na 18 utakmica u svim takmičenjima postigao je 12 golova.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×