{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Novi ugovor: Maksimović i Napoli čekaju da prođe pandemija

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Inače, navodno je sve već dogovoreno
no_image.png

Napoli i Nikola Maksimović imaju dogovor o produžetku saradnje, a ako je verovati natpisima na Apeninima, samo se čeka da prođe ova cela zbrka oko virusa korona i da se održi zakazani sastanak gde će se utanačiti poslednji detalji. I potpisan novi ugovor.

Korijere dela Sera piše da bi na kraju trebalo da dođe do dogovora, da je njegov menadžer Fali Ramadani već obavio potrebne razgovore, te da je sada samo neophodno da dođe do sastanka dveju strana i da se sve stavi na papir.

Kada prođe pandemija, naravno.

Italijanski mediji napominju da je produžetak ugovora u Napoliju poput sapunice, da je kod takvih stvari generalno teško predvideti tok pregovora, ali da je kod Maksimovića sve na korak od gotovog.

Srpski defanzivac postao je jedan od najvažnijih ratnika Đenara Gatuza. Kontinuitet dobrih partija uticao je na ovakav razvoj situacije oko novog ugovora.

Do sada se pominjalo da bi Maksimovićeva zarada bila 2.500.000 evra godišnje što bi bila ozbiljna povišica u odnosu na trenutnih 1.200.000 evra.

Ali, to ne čudi jer je momak rođen u Bajinoj Bašti zaista blistao pred odlazak na pauzu izazvan COVID-19. Utakmica protiv Barselone i sjajan učinak u direktnim duelima sa Mesijem mu je dodatno podigla rejting.

Sastanak je zakazan kada ova situacija prođe i očekuje se da Maksimović potpiše novi ugovor. Aktuelni mu ističe 30. juna. Već su se pojavili klubovi koji bi ga doveli, a jedan od njih je Fjorentina.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×