{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Radomir Koković od danas na novom zadatku
Novi trener Voždovca: Hrabar sam, inovantivan, biću osveženje

Ono što je moglo da se nasluti prethodnih dana, sada je dobilo zvanični oblik. Radomir Koković je zvanično promovisan u šefa stručnog štaba Voždovca.

Mladi stručnjak je u poslednja dva meseca predovdio Zemun. Na kraju nije uspeo sa Gornjovarošanima da se domogne opstanka u ligi.
“Želeo bih da izrazim zahvalnost upravi kluba koja je u kratkom periodu prepoznala moj kvalitet, način rada, viziju i pristup i pružila mi priliku da budem šef stručnog štaba ovog ambicioznog i organizovanog kluba. Trudiću se da budem drugačiji i da donesem nešto novo u srpski fudbal. Smatram da sam kao trener inovativan i hrabar i siguran sam da će moja ideja doneti nešto novo i biti osveženje u fudbalu. Na taj način sam selektirao i saradnike u svom stručnom štabu i jedva čekam da počnem sa radom”, rekao je Koković.

On je naveo da se njegove i klupske ambicije poklapaju i da dobro organizovan klub kakav je Voždovac, zaslužuje najbolje rezultate.
“Jako sam ambiciozan i moji ciljevi su najviši, što ovaj klub i zaslužuje. Uslovi za rad su sjajni, klub je organizovan na najvišem nivou, to se vidi na svakom koraku i ne sumnjam da uz pravi pristup možemo da dođemo do željenih rezultata”, dodao je Koković.

 

Najnovije vesti


×