{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Novi prelazni rok i opet taj Karasko, konekcija je Hamšik

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Sada je na redu priča o dolasku u Napoli
Novi prelazni rok i opet taj Karasko, konekcija je Hamšik

Od momenta kada je u februaru 2018. godine otišao u kineski Dalijan, nijedan prelazni rok nije prošao, a da se Janik Fereira Karasko nije dovodio u vezu sa evropskim klubovima. Dugo je bila u fokusu priča o dolasku u Mančester junajted, pa Arsenal, onda i Milan, ali poslovi se nikada nisu realizovali.

Ove zime Karasko je ponovo aktuelan na fudbalskoj pijaci, ali na krajnjem jugu Italije. Naime, Belgijanac se dovodi u vezu sa Napolijem. Kako piše Korijere dela Sera, novi trener Napolija Đenaro Gatuzo insistira na dovođenju Karaska pošto planira da forsira sistem 4-3-3 u nastavku sezone i bivši igrač Atletika bi se tu odlično uklopio.

Međutim, postoji caka. Gatuzo je u dogovoru s prvim čovekom Napolija Aurelijem de Laurentisom sklopio dogovor da se prvo pokuša s dovođenjem Mateta Politana pošto je u pitanju domaći igrač. Za ovaj transfer Napoli pokušava da namami Antonija Kontea i sportski sektor Intera da pristanu na trampu „glava za glavu“ i da suprotnim smerom krene Dijego Ljorente.

Poznato je koliko Antonio Konte voli Ljorentea pošto su zajedno imali dobru saradnju u Juventusu svojevremeno. Konte ga je želeo i u Čelsiju, ali ga nije dobio, onda i u Interu, ali je Španac ipak odabrao Napulj umesto Milana. Kako je nedavno došlo do promene trenera u Napoliju, Gatuzo veruje da mu je Politano, ili bar Karasko, potrebniji od Ljorentea.

Što se Karaska tiče, on ima još dve godine ugovora sa Dalijanom. Prošle sezone postigao je 15 golova na 22 utakmice i Dalijan će sigurno tražiti lepo obeštećenje za njega. Spojnica u ovom poslu mogao bi da bude legendarni kapiten Napolija Marek Hamšik, koji od prošle godine nastupa upravo u Dalijanu.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×