{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Novi okršaj VAR-a i Gomeza: Sad već ima pet poništenih golova na poslednje tri utakmice

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
“Možda je zabavno nekom sudiji koji sedi u podrumu i kojem sam dosadio posle 20 godina u fudbalu, ali meni nije”, rezigniran je 34-godišnji golgeter
Novi okršaj  VAR-a i Gomeza: Sad već ima pet poništenih golova na poslednje tri utakmice

Mario Gomez i VAR - igranka bez prestanka. Ni sinoćni remi u Darmštatu (1:1) nije mogao da prođe bez poništenog gola legendarnog Nemca, a posle naknadno pregledanog snimka kojim je ustanovljeno da je ofsajd bio minimalan. Štutgart je uzeo bod, a Gomez nastavio svoj neverovatni niz poništenih golova koji je započeo u Sendhauzenu pre nekoliko nedelja.

Njemu je i u prošlom kolu zbog nedozvoljene pozicije poništen gol protiv Nirnberga u pobedi Švaba od 3:1, što će reći da je mu je čak pet pogodaka koje je postigao u prethodne tri utakmice poništeno na intervenciju arbitara koji sede u VAR sobi u Kelnu. Jasno je da na svetu trenutno ne postoji fudbaler i napadač koji je više nagrabusio od Marija Gomeza kada je u pitanju nova tehnologija u fudbalu.

I nije iznenađenje što je proslavljeni nemački napadač ponovo besan na VAR koji je prošle nedelje nazvao smećem.
"Ovo je šesti put na poslednje tri utakmice. Šest golova mi se proveravalo i svaki put se radilo o santimetrima. Kada vidite gde je lopta, gde mi je koleno, niko ne može dame ubedi da sam u ofsajdu. Napadači kao ja koji zavise od centaršuteva i koji igraju na ivici ofsajda već 20 godina sada se kažnjavaju samovoljom nekog trećeg. To je sr*nje. Možda je zabavno nekom sudiji koji sedi u podrumu i kojem sam dosadio posle 20 godina u fudbalu, ali meni sigurno nije", rezigniran je 34-godišnji Gomez.

Napadač Štutgarta smatra da su sudije pod velikim pritiskom zvog VAR-a i da to škodi fudbalu.
"Dokle god je tehnologija u upotrebi prihvatam je, ali neću da igram kako mi VAR diktira i tokom utakmice vodim računa kako će oni da izvlače linije u Kelnu. I pravo da vam kažem drago mi je što za pet godina neću više ni igrati fudbal, jer ovakav fudbal mi nije zabavan", zaključio je vremešni Mario Gomez.

Foto: Screenshot

 

Najnovije vesti


×