{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Novi klub ušao u trku za Olma - 25.000.000 evra na Dinamovom stolu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
Situaciju prate Lester i Totenhem
no_image.png

Nema dana bez nekakve priče ili informacije o Daniju Olmu, mladom Špancu koji je eksplodirao u Dinamu i na kome će Modri ozbiljno zaraditi. Poslednjijh dana intenzivno se pisalo o interesovanju Milana, čak je bilo navoda da je dogovor postignut, ali na kraju se sve iskomplikovalo oko procenata za menadžere. 

Bilo kako bilo, Olmo je i dalje na tržištu, a to znači da drugi klubovi mogu da sanjaju o njemu. Pa i da naprave neke konkretne poteze. 

Kako javljaju zagrebačke Sportske novosti jedan od interesenata javio se Dinamu i iskazao nameru da izdvoji ozbiljan novac za transfer ovog momka. Ovaj izvor tvrdi da se verovatno radi o Vulverhemptonu, koji je navodno spreman da iskešira 25.000.000 evra. To je daleko ispod cene o kojoj su u Maksimiru maštali prethodnih meseci, kada se pominjala suma od čak 40.000.000. Ali opet i dosta veća nego što je iznosila navodno jedina zvanična ponuda za Olma od Barselone - svega 10.000.000. 

U tekstu Sportskih novosti navodi se da pored Vulvsa još dva engleska kluba motre na Olma. U pitanju su Totenhem i Lester, sa kojima je Dinamo već sklapao ozbiljne poslove.

Juče se pominjao i RB Lajpcig. Nemci će ipak teško moći da se izbore u ovakvoj konkurenciji, pošto u sopstvenom statutu imaju limite kojih moraju da se drže. I kada su u pitanju obeštećenja, ali i plate igrača.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×