{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Nova Gorica na dvojku da osvoji Triglav?

/ Izvor: mozzartsport.com
U to ne može da veruje ni Saša Kolman, trener gostujućeg tima koji se ispucao protiv Celja u proteklom kolu
Nova Gorica na dvojku da osvoji Triglav?

Trener Nove Gorice, Saša Kolman je na teškim mukama. Neće moći da računa na usluge pet prvotimaca uz koje je izvojevao impozantnu, posle serije loših rezultata okrepljujuću pobedu u 29. kolu, kada je Celje demolirano sa 4:0. To je možda šansa za Triglav da slavi na keca, donosno da ponovi martovski uspeh pri konačnih 1:2 protiv istog rivala.

Dakle, kidaće se za to sedmo mesto na tabeli, pa nije isključeno ni ponavljanje još jednog makar 3+ rezultata, u kojima realno ni jedni ni drugi u poslednje vreme ne zaostaju.

Na drugom susretu, Celjani s pozicije domaćina jure četvrtu poziciju na tabeli. Još kada znamo da im ona beži samo za bod, onda deluje lako, ali nije baš sve tako prosto iako Aluminij i Mura imaju samo taj jedan bod prednosti. Problem je u drugoplasiranim gostima koji ne mogu ni da avanzuju, pa ni da padnu u plasmanu. Igraće dakle opušteno pred starom mušterijom kojoj je poslednji put mera uzeta s 2:0.

Treći slovenački par, nazovimo derbijem s fenjera. Rudar bi ovde ipak imao više čemu da se nada, jer egal je po broju bodova s Novom Goricom koja je van opasne zone, za šta ekipi Krškog fali čak devet bodova. Naravno, to je gotovo nemoguće.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 14:30 1903 SVN 1 Triglav - Gorica ds 1X 1,49
Ukupna kvota1,49

SLOVENIJA 1 – 30. KOLO

Četvrtak
14.30: (2,80) Triglav (3,20) Gorica (2,45)
16.45: (4,20) Celje (3,50) Olimpija (1,80)
18.00: (2,70) Krško (2,95) Rudar Velenje (2,70)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×