{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Trener Totenhema nezadovoljan i francuskim vezistom
Nova godina, stari Murinjo: Iznervirao me idiot!

Žoze Murinjo u najboljem izdanju. Prošao je medeni mesec, izdržao je Portugalac na klupi Totenhema nekoliko sedmica da se nikom ne zameri, ali prvog dana nove 2020. godine se pokazao onakvim kakvim ga cela planeta zna. Na gostovanju Sautemptnu dobio je žuti karton zato što je u 77. minutu iz svog prešao u tuđi restriktivni prostor i razmenio teške reči sa jednim od članova stručnog štaba Svetaca.

Iako je izgledalo kao špijuniranje taktike, jer je baš u tom trenutku saradnik Ralfa Hasenhitla nešto zapisivao na papir, Murinjo tvrdi da se sporečkao sa kolegom i da su tom prilkom pale psovke. Javna opomena samo je logična posledica što je ušao u restruktivni prostor domaćeg tima.
Bio sam nepristojan. Zasluženo sam kažnjen žutim kartonom, jer sam upotrebio ružne reči, ali... Bio sam nepristojan zbog idiota“, obrazložio je Murinjo da ga je neko sa Sautemptonove klupe iznerivrao.

Prethodno, naljutio ga je i Tangi Endombele. Francuz je morao da napusti teren posle samo deset minuta na Sent Mericu, a otkako je Posebno zamenio Maurisija Poketina propustio je čak šest utakmica zbog povrede. Sad se opet požalio na mišićne probleme, a na osnovu izjave šefa struke čini se da mu se smučilo da najskuplje klupsko pojačanje gleda u ambulanti umesto na terenu.
On je uvek povređen. Prvo je povređen, pa nije, pa odigra jednu utakmicu i tako u krug otkako je počela sezona“, nervozan je Murinjo.

Na sve to povredio se i kapiten ekipe Hari Kejn. Staradala je zadnja loža. Teški dani za Totenhem.

 

Najnovije vesti


×