{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Nova epizoda najskuplje transfer sapunice: Ko je koga lagao i ko se šta sa kim dogovorio oko Matijsa de Lihta

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 17
Oglasio se i superagent Mino Rajola...
Nova epizoda najskuplje transfer sapunice: Ko je koga lagao i ko se šta sa kim dogovorio oko Matijsa de Lihta
Matijs De Liht

Juventus i Matijs de Liht, sapunica koja iz dana u dan deluje sve iritantnije. Od gotovog transfera Stara dama je napravila ujdurmu pokušavajući da spusti cenu od 75.000.000 evra, a Ajaks nema nameru da spusti svoje zahteve. Šampion Holandije čeka dok se njegove želje u potpunosti ne ispoštuju.

U međuvremenu, oglasio se i Mino Rajola. Superagent ima dobre veze u Holandiji pa je intervjuom u Telegrafu pokušao da prebaci lopticu na teren Kopljanika.
"De Liht se dogovorio sa Juventusom i sada je na Ajaksu da privede posao kraju. Moramo da sačekamo dogovor dve strane, a jedno je sigurno - neće biti nikakvih tužbi ili arbitraže. De Liht će početi da trenira, neće se pretvarati da je bolestan jer to nije njegov manir. Ali sačekaće i da dve strane što pre pronađu zajednički jezik jer mu se zaista ide samo u Juventus", poručio je Rajola.

U sklopu iste priče holandski list je preneo i da je inicijalna ponuda Juventusa iznosila 50.000.000 evra i iz razloga što im je Ajaks to obećao pre godinu dana. Međutim, holandski šampion je sada promenio ploču i traži znatno više jer je štoper rapidno napredovao za godinu dana i postao jedan od najboljih defanzivaca na svetu.

Italijanski mediji s druge strane drže stranu Stare dame i javljaju da u Torinu očekuju De Lihta na lekarskim pregledima u sredu. Podsetimo, prema navodima na Apeninima, defanzivca očekuje petogodišnji ugovor vredan 9.000.000 evra plus bonusi po sezoni. 

Dakle, krenuli su dani raspleta. Valjda...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×