{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Nova bura u Nišu: Radnički ostao bez trenera u omladinskoj školi

/ Izvor: mozzartsport, južne vesti
Veliki broj trenera podneo ostavke
Nova bura u Nišu: Radnički ostao bez trenera u omladinskoj školi
""

Rukovodstvo kluba nije zadovoljno njihovim radom uz izgovor da u prethodnom periodu nisu osposobili dovoljan broj igrača za prvi tim. Sa drtuge strane, treneri u omladinskoj školi niškog Radničkog tvrde da klub ne mari mnogo za školu i da rade u nemogućim uslovima.

Kako bilo - Radnički je ostao bez nekliko trenera i direktora omladinske škole Goran Jovanović. Ovu informaciju preneo je portal Južne Vesti uz izjave Jovice Gmitrovića (trener pionira) i Gorana Jovanovića (prvi čovek omladinske cškole). Oni su podneli ostavke.
„To je neko veće nezadovoljstvo koje se neki duži vremenski period sakuplja kod mene, vezano za način na koji klub tretira tu Omladinsku školu i kako ona uopšte i posluje. Dovoljno je da odete do Čaira i pogledate kako taj teren izgleda, trava je preko metar i po, niko ne obraća pažnju na to i to je dovoljan pokazatelj odnosa samog kluba prema toj školi, a da ne govorim prema zaposlenima i prema samoj deci“, rekao je Jovica Gmitrović.

Tu je i večiti problem finansija, a predsednik Omladinske škole Goran Jovanović, koji je takođe podneo ostavku, kaže da zaposleni plate nisu dobili od Nove godine, što je trebalo da plaća klub. On tvrdi da je ostavku podneo i sportski direktor kluba, kao i ostatak rukovodstva i stručnog štaba mladog pogona.
„Hteo sam da tamo postavim sve na svoje mesto i po rečima zaposlenih, roditelja i dece, to je sve lepo funkcionisalo. Međutim, ima puno nekih negativnih pojava, ja sa upravom nisam imao nekih problema, ostavku sam podneo zbog naših Nišlija. Od članirana u školi trebalo je da izmirim troškove takmičenja, a klub je trebalo da izmiri plate. Ja sam svoje izmirio sve“, rekao je Jovanović.

×