{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ninković ide kod Grujića? Konkretna ponuda je na stolu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Herta je zainteresovana, ali nije jedina...
Ninković ide kod Grujića? Konkretna ponuda je na stolu

Transfer tržište kuca na vrata Nikole Ninkovića. Poznato je da je Bari pokazao interesovanje za ovog igrača Askolija, a sada uvek dobro obavešteni italijanski novinar Đanluka di Marcio piše da je ovaj fudbaler dobio konkretnu ponudu, daleko izazovniju - bundesligaša Herte. Međutim, ni tu nije kraj.

Osim Herte za Džigija je zainteresovana i Al-Vasl iz Dubaija, a u narednih nekoliko nedelja dobićemo odgovor šta će se od svega konkretno dogoditi. Ninković je dobrim igrama u crno-belom dresu Askolija privukao pažnju na sebe, a sada bi trebalo da ubere plodove dobrih igara.

Ninković je ove sezone na 15 prvenstvenih utakmica postigao četiri gola i zabeležio čak šest asistencija, što je odmah skenulo pažnju da je reč o igraču koji je iznad ranga takmičenja u kom se nalazi njegov Askoli.

Sada je Džigi u situaciji da bira, da li želi da ostane u Italiji ili želi da se oproba u Nemačkoj iz koje je Herta bacila oko i voljna je da ga kupi. 

Ukoliko se tako nešto dogodi, onda bismo imali priliku da gledamo Ninkovića u istom timu sa još jednim srpskim fudbalerom, Markom Grujićem.

Opcija je i Dubaji. Na Ninkoviću je da odabere.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×