{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Dvojka je najrealnija, a ako ne želite da prognozirate pobednika, možete probati sa golovima jer i jedni i drugi vole da igraju na gol više i da se nadmeću
Ninković i drugovi dominiraju

Sidnej je vodeći tim A lige, vezao je tri pobede te sa 34 boda i skorom 11-1-1 ubedljivo vodi na tabeli australijske prve lige. Koliko je dominantna ekipa za koju nastupa Miloš Ninković dovoljno govori podatak da drugoplasirani Melburn Siti zaostaje čak osam bodova.

Sidnej gostuje Melburn Viktoriju u 16. kolu. Na papiru deluje da gosti ne bi trebalo da imaju težak zadatak jer je razlika u kvalitetu očita, ali pri sastavljanju tiketa treba biti oprezan jer je Melburn tukao Sidnej na svom terenu pre godinu dana sa 2:1. Pre toga je Sidnej uglavnom bio uspešan na ovom gostovanju (tri uzastopne pobede), a kod kuće je umeo da bude i ubedljiviji.

Melburn igra promenljivo, upiše poraz, pa remi, veže dve pobede, pa dva poraza i opet trijumf. Očigledno je da Melburn ima potencijal, samo je pitanje da li se fudbalerima ove ekipe „igra fudbal“. S druge strane, Sidnej je raspucan, najbolji strelac ekipe je Adam le Fondr, igrač s bogatim iskustvom sa Ostrva. Nastupao je za Bolton, Vigan, Vulvs, Kardif, Reding, Roteram, Ročdej, Stokport...

U svakom slučaju, dvojka je najrealnija, a ako ne želite da prognozirate pobednika, možete probati sa golovima jer i jedni i drugi vole da igraju na gol više i da se nadmeću. Dakle, uz dvojku, naša preporuka je i GG3+.

Petak

Subota

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×