{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Dva gola i šest asistencija na sedam utakmica
Ninković eksplodirao

Strašan početak sezone za Nikolu Ninkovića! Nekadašnji talenat Partizana, koji je tražio sebe i po dolasku u Italiju, izgleda da je najzad našao svoj put. Otkako je obukao crno-beli dres Askolija, igra najbolji fudbal u karijeri, a na početku nove sezone je – eksplodirao.

Sedam utakmica odigrao je Askoli u prvenstvu i u Kupu, a na šest je Ninković ostavio svoj trag. Poslednji meč, u utorak veče protiv Specije, crno-beli su dobili sa 3:0, popeli su se na prvo mesto, a prvi gol postigao je Nikola iz penala.

Njegov dosadašnji bilans: dva gola i šest asistencija na sedam utakmica! Samo je Trapani uspeo da se provuče, a da ga srpski vezista nije ogrebao. Doduše, na tom susretu je dobio poštedu, nije bio starter, ušao je u igru sredinom drugog poluvremena.

Bilo je dosta interesovanja za Nikolu tokom letnjeg prelaznog roka, ali Askoli nije hteo ni da čuje da ga pusti. U klubu iz Marke vide Ninkovića kao jednog od najvažnijih igrača u borbi za promociju u Seriju A. Tamo crno-belih nije bilo od 2007. godine.

 

Najnovije vesti


×