{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Nije valjao 2017. godine, možda će sada: Zvezda ponovo želi Filipa Helkvista?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 46
Informacije iz Gane kažu da ga crveno-beli vide kao zamenu za Boaćija
Nije valjao 2017. godine, možda će sada: Zvezda ponovo želi Filipa Helkvista?

Crvena zvezda i Filip Helkvist (29), drugi pokušaj, možda ovog puta bude uspešan. Kako piše poratal Ganasoccernet srpski šampion vidi švedskog golgetera kao moguću zamenu za Ričmonda Boaćija.

Ono što je zanimljivo, crveno-beli su prvi put u priču sa nekadašnjim mladim reprezentativcem Švedske ušli na leto 2017. godine, kada se takođe pominjao Boaćijev odlazak. Helkvist je tada bio na probi, ali je Boaći ostao do zime i tokom polusezone rešetao mreže u prvenstvu i na međunarodnoj sceni. Ipak, golgeter iz Gane već dugo ne igra na tom nivou, dosta problema su mu stvorile i povrede, pa ostaje da se vidi da li će Helkvist ovoga puta iskoristiti svoju šansu.

Kako piše isti izvor, Boaćiju je ostalo još sedam meseci do kraja ugovora na stadionu Rajko Mitić, pa crveno-beli rizikuju da ga izgube zbog interesovanja drugih klubova.

Ipak, veliko je pitanje da li je Helkvist kalibar za srpskog šampiona, pošto ga ne krasi efikasnost proteklih godina. U januaru je je prešao u korejski Čungnam Asan, a prethodno je u vrlo kratkom periodu igrao za Bormapojkarnu, Pas Janjinu, Kalmar, Volfzberger i Viner Nojštad. Ponikao je u Đurgardenu i mnogo obećavao, ali nikako nije uspeo da iskaže sav svoj potencijal.

Ove sezone Helkvist još uvek nije zaigrao za Čungnam zbog pauze uslovljene pandemijom virusa korona.

Najnovije vesti


×