{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Nije samo Rog, Kaljari vadi još 28.000.000 za još dva pojačanja

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Klub sa Sardinije sprema zanimljiv tim
no_image.png

Transfer Marka Roga u Kaljari mogao bi da bude zvaničan već u utorak ujutru, s tim što bi u međuvremenu klub sa Sardinije mogao da završi još dva velika i važna posla.

Kaljari je, naime, spremio još 28.000.000 evra za vezistu i napadača – Nahitana Nandeza i Gregoara Defrela. Prema izveštajima italijanskog Skaja, Kaljari namerava da Defrela upari sa Leonardom Pavoletijem u napadu, a iako Roma zahteva 13.000.000 evra za slobodu momka koji je prošle sezone igrao u Sampdoriji na pozajmici, svi u klubu se nadaju da bi na konto dobrih odnosa s upravom Vučice mogli da dobiju određeni popust. Odnosno, da transfer završe za deset do jedanaest miliona.

TRANSFERI UŽIVO - ponedeljak, 22. jul

S druge strane Nandezov transfer otključava dolazak Danijelea de Rosija u Boku, što se očekuje u sredu. Nandez je i prošlog leta, ali i zime bio na radaru nekoliko italijanskih klubova, pa i Kaljarija, ali tada nije bilo dogovora dve strane.

Dogovor sa Bokom trebalo bi da padne na sumu između 17.000.000 i 18.000.000 evra, što bi bio odličan posao za Kaljari, iako Nandez ima još samo godinu dana ugovora. Urugvajac je u ovom trenutku jedan od najboljih igrača Boke.

Ovi transferi neće se kositi s mogućim dolaskom Radže Najngolana, za koga se priča da se sam ponudio bivšem klubu kako bi bio bliže svojoj lepšoj polovini koja uskoro kreće na hemoterapiju.

Podsetimo, Kaljari je sa Napolijem za Marka Roga dogovorio pozajmicu od 2.000.000 evra, uz obavezu otkupa narednog leta za 13.000.000 evropskih novčanica.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×