{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
"Dogovor je sasvim realan", kaže Horhe Bermudez na spekulacije da bi Edinson Kavani mogao da zaigra na Bombonjeri od leta
Nije maštarija, nego realnost

Umela je Boka Juniors poslednjih godina da privuče atraktivna imena na Bombonjeru. Bilo je tu povratnika poput Karlosa Teveza, Fernanda Gaga i Huana Romana Rikelmea, ali i zvezda evropskog fudbala kao što je Danijele de Rosi. 

Pre nekoliko dana plasirana je priča koja je dobro uzdrmala argentinsko tlo, a tiče se mogućnosti da Edinson Kavani potpiše na kraju sezone za jedan od najslavnijih klubova sveta. Tom prilikom novinari su podsetili na jednu davnašnju izjavu urugvajskog napadača - Boka je tim koji me ’radi’, koji volim... Mnogo puta sam zamišljao kako se penjem na ogradu i slavim sa navijačima kao ’Manteka’ Martinez (bivši urugvajski napadač koji je igrao u Boki) - a onda se na celu priču nadovezao i Kavanijev saigrač iz Pariza Leandro Paredes, izjavivši kako ga Matador stalno zapitkuje o atmosferi na Bombonjeri i tera ga da mu prepričava zaj spektakl. 

A da se neće sve završiti na pustim dečačkim željama Edinsona Kavanija, te vlažnim snovima Bokinih simpatizera, govori i glas iz kluba. Savetnik u Boki Juniors Horhe Bermudez poručio je otvoreno u razgovoru za Ole da Urugvajac nije nerealna želja i da su znakovi popred puta prilično jasni...
"Kavani nije samo naša želja ili maštarrija. Dogovor je sasvim realan. Znam da je Rikelme (sada potpredsednik kluba) dobar sa njim, bliski su. Mislim da bi sve moglo da se završi vrlo brzo. Novac u ovoj priči nema nikakvu važnost, jer Edinson ima veliku želju da zaigra za Boku".

Podsećanja radi, Edinsonu Kvaniju na kraju sezone ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom i on će biti slobodan u izboru nove sredine. Boka svakako nije jedini zainteresovan klub za njegove usluge, ali ako se srce bude pitalo - argentinski velikan svakako neće imari konkurenciju.

Foto: Reuters 

Najnovije vesti


×