{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ni u carstvu Inka golovi s kruške baš uvek ne padaju!

/ Izvor: mozzartsport.com
Rojal Pari ide u goste... Prošli put je bilo 5+, što svakako obećava, ali ne može da garantuje novu gozbu protiv Sport Bojsa
Ni u carstvu Inka golovi s kruške baš uvek ne padaju!

Beše nekad, sad se tu i tamo spominjalo. I zaista je tako, bar kada je reč o nekada previše izdašnim Bolivijcima na koje su iskusni kladioci lovili golove na veliko. Danas smo tu da vidimo šta će biti na dva meča trećeg kola Aperture.

Kao prvo, Destrojers igra sa Olvejz Redijem koji je do sada već spucao dva X ishoda. Domaći imaju minimalac s Blomingom i sasvim očekivani poraz od 2:0 koji im je naneo Bolivar. Sve skupa, može se zaključiti da Olvejz Redi ima bolji napad nego odbranu, odnosno da je njihov špic sposoban da napuni mrežu protivnika, taman do one mere do koje njihova zadnja linija može da zabrlja.

A sada susret u koji Sport Bojs ulazi sa pobedom, remijem i 0-2 gola na poslednje dva susreta, dok Rojal Pari iza sebe ima slavljeničku petardu protiv Strongesta. Inače, poslednju pobedu nad Sport Bojsom, Rojal Pari je ostvario u oktobru, kada je bilo 4:1, pa bi ovoga puta zaista razočaravajuće bilo ako ne bi videli bar 3+, ako ne i nešto više.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 01:30 1332 BOL 1 Destroyers - Always Ready kmb 1&2-3 3,60
Ukupna kvota3,60

Bolivija 1 – Apertura
01.30: (1,95) Destrojers (3,70) Olvejz Redi (3,00)
21.00: (2,45) Sport Bojs (3,45) Rojal Pari (2,45)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock

Najnovije vesti


×