{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ni Partizan, ni Peruđa, ni Ufa: Rajković ima ponudu iz Serije A?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 31
Nastavlja se saga oko srpskog štopera
Ni Partizan, ni Peruđa, ni Ufa: Rajković ima ponudu iz Serije A?

Transfer sapunica oko novog kluba srpskog defanzivca Slobodana Rajkovića je dobila novu epizodu.

Poslednje informacije glase da bi Rajković bi mogao da opet zaigra u  Seriji A. Za njega se interesuje Udineze, javljaju italijanski mediji.

Već mesecima vlada neizvesnost oko narednog kluba srpskog štopera koji je slobodan od letos kada je njegov Palermo bankrotirao i kada su svi igrači dobili čiste papire. Od tada je trajalo i inetersovanje Partizana za Rajkovića. Klub iz Humske je mesecima pokušavao da se dogovori sa igračem, čak je Rajković nekoliko nedelja i trenirao sa crno-belima, ali nije prihvatio ponudu.

Paralelno je vodio i pregovore sa italijanskim durgoligašem Peruđom i pre nekoliko dana je izgledalo kao gotova stvar da je izabrao klub iz Umbrije pre Partizana. Doputovao je u Peruđu, posetio klub, uspešno završio lekarske preglede i kada je trebalo da potpiše, odbio je. Navodno se u priču uključila i ruska Ufa koja je takođe ponudila saradnju Rajkoviću. Iako iz Rusije nije stigla nikakva potvrda te priče.

Istovremeno, Partizan nije odustajao i ostavio je Rajkoviću otvorenu mogućnost da potpiše. Sa ponudom za ugovor od 300.000 evra po sezoni. Što je i dalje u raskoraku sa onim što traži nekadašnje dete OFK beograda. Rajković je na početku tražio od Partizana 600.000 evra, potom spustio zahteve na pola miliona godišnje, ali Partizanova ponuda i dalje ostaje ista.

Sada se prema pisanju Italijana, navodno u igru uključio i Udineze, pa ostaje da vidimo šta će dalje biti. Rajkovićevi planovi o izboru novog kluba se izgleda menjaju iz sata u sat.

 

Najnovije vesti


×