{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Parizijen piše da je rukovodstvo kluba sa Azurne obale kontaktiralo s legendom našeg fudbala
Nevolja za FSS: Marselj Srbiji krade Piksija!
""

Probali su sa Zidanom - nije išlo. Zvali su Jirgena Klopa - odbio ih je. Pokušali su da nagovore Karla Ančelotija da se prihvati posla na Azurnoj obali, ali - nije vredelo. Rukovodstvo Olimpika iz Marselja i dalje grozničavo pokušava da pronađe naslednika Marsela Bjelse koji je prošlog vikenda podneo ostavku na mestu šefa stručnog štaba.

Prema navodima uticajnog Parizijena, odgovorni iz Olimpika pokušaće da u narednih nekoliko dana angažuju Dragana Stojkovića Piksija! Peta Zvezdina zvezda je trenutno bez angažmana, a u ovdašnjim fudbalskim krugovima se sve češće spominje da bi Dragan Stojković trebalo da povede nacionalnu selekciju ka Mundijalu u Rusiji 2018. godine.

Povoljna okolnost po Dragana Stojkovića Piksija je činjenica da dobro poznaje ambijent u kojem živi i radi Olimpik iz Marselja. On je često bio gost na proslavama bivšeg kluba i tada nije krio da bi voleo da sedne na klupu kluba s kojim je igrao finale Kupa šampiona.

Kako bilo, aktuelno ili neko buduće rukovodstvo FSS-a trebalo bi ekspresno da reaguje ukoliko zaista želi da vidi Stojkovića na klupi Orlova. Istina, Stojković će u Olimpiku iz Marselja imati jaku konkurenciju u liku selektora Čilea Horhe Sampaolija.

(Foto: STAR SPORT; screenshot)

Najnovije vesti


×