{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Odigrano je 11 rundi drugoligaškog društve u Španiji, a Depor i Malagistasi sastaće se u derbiju začelja 12. runde Segunde na Rijazoru
Neverica na Rijazoru

Takav nesklad između tržišne vrednosti ekipa i pozicija na tabeli odavno nije viđen. Ne samo u Segundi i na Iberijskom poluostrvu. Umesto da se bore za promociju u Primeru, gde su kroz istoriju umeli da prave velike stvari, Deportivo iz La Korunje i Malaga nalaze se na samom dnu. Prikovani.

Odigrano je 11 rundi drugoligaškog društve u Španiji, a Depor i Malagistasi sastaće se u derbiju začelja 12. runde Segunde na Rijazoru, koji se radovao samo jednom. I to na startu sezone, kada je pao Ovijedo. Istovetna priča i u taboru ekipe iz Andaluzije jer na slavlje takođe čeka punih deset utakmica. Malaga je na otvaranju sezone uspela da porazi Rasing u Santanderu i od tada posti.

Vodeći Kadiz već je 20 bodova daleko, ali mesta koja obezbeđuju plej-of nisu izgubljena. Obe ekipe imaju veliku navijačku bazu, koja se navikla da vidi miljenike kako klize ka proseku. Ipak, strmoglav pad koji preti da ih otera u trećeligaško nadmetanje počeo je da ih poprilično plaši, kao i neverica da su na začelju timovi koji spadaju među najskuplje u Seugundi.

Poslednjih godina mnogo više uspeha u međusobnim okršajima imao je Deportivo, koji je od Malage izgubio samo jednom na sedam dvoboja. Sadašnja forma sluti na podelu plena, pošto je La Korunja remizirala na pet od proteklih sedam mečeva, a Malaga na četiri u istom intervalu.

ŠPANIJA 2 - 12. KOLO:

Nedelja

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×