{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Završena misija u Sent Etjenu
Neven Subotić opet u Bundesligi

Izgleda da je došlo vreme da se Neven Subotić vrati u Bundesligu. Posle godinu i po dana provedenih u Francuskoj, srpski štoper definitivno menja sredinu, jer mu je istekao ugovor sa Sent Etjenom, a klub sa stadiona „Žofroa Gišar“ mu nije ponudio nastavak saradnje.

Zato se javila Fortuna i pokušava da iskoristi činjenicu da je 30-godišnji štoper slobodan igrač, kako bi ga dovela u Diseldorf. Toj ekipi odavno je odbrana slabiji deo tim, dobro bi joj došao jedan centralni defanzivac, posebno iskusan, a u Fortuni računaju na to da je Neven čak 11 godina špartao nemačkim terenima, što u dresu Majnca, preko Borusije iz Dortmunda do Kelna.

Što se tiče Sent Etjena, kad je došao, u zimu 2018, bio je pravo osveženje u tandemu sa kapitenom Liokom Perinom. No, u drugoj sezoni igrao je promenjivo, stigle su ga i povrede, pa je šansu dobio 18-godišnji Vilijam Saliba i ostavio više nego povoljan utisak. Osim toga, Zeleni su dogovorili dolazak još jednog talenta Arolda Mukudija (20) kome je istekao ugovor sa Avrom, pa za Subotića nema mesta.

U Fortuni je, pak, druga priča. Čini se da je posao pred realizacijom i da će trener Fridhelm Funekl dobiti vredno pojačanje.

FOTO: Reuters

 

 

Najnovije vesti


×