{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Nenad Lalatović ljut na upravu i novinare: Samo pljujete i kritikujete, tužno je što se o nama ništa lepo ne piše

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 14
„Nadam se da je barem 80 odsto naše uprave srećno što smo pobedili, a 20 posto možda i nije“, kaže trener novosadskog tima
Nenad Lalatović ljut na upravu i novinare: Samo pljujete i kritikujete, tužno je što se o nama ništa lepo ne piše

Status najuspešnijeg gosta Superlige, makar dok Crvena zezda ne završi meč u Ivanjici, uspeće na drugu poziciju tabele bez obzira šta uradi Partizan protiv Inđije trebalo bi da budu dovoljni za radost u Novom Sadu, ali...

Nenad Lalatović je ljut. Delom na pojedine članove uprave Vojvodine, delom na novinare.

Posle minimalca njegovog tima u Šapcu (strelac Bojan Matić), temperamentni trener se prepoznatljivim stilom zamerio na, kako kaže, loš tretman svojih izabranika u sredstvima javnog informisanja.
Da li je moguće da o Vojvodini niko ništa ne piše, a druga, treća je na tabeli? Samo pljuju i kritikuju kad izgubimo. Baš me zanima da li će neko u narednih 14 dana, makar i na sedmoj stranici, pisati nešto o mojim igračima. Vojvodina je veliki klub i tužno je to što o njoj u Srbiji niko ništa lepo ne priča i ne piše. To je sramota i žao mi je zbog toga, jer Vojvodinu doživljavam kao svoju drugu kuću, pa zato ne mogu da verujem u neke stvari“, rezigniran je Lalatović posle meča sa Mačvom (1:0)

Imao je poruku i za pretpostavljene, iz koje se da zaključiti da nije sa svima na istim talasnim dužninama.
„Nadam se da je barem 80 odsto naše uprave srećno što smo pobedili, a 20 posto možda i nije. No, šta da radim? Moji igrači su pokazali kako se bori za klub. Nemamo veliki fond igrača, ali od ovoga što imamo, izvlačim maksimum. Oni mi daju srce, a ja njima dušu“.

Prema Lalatovićevim rečima, Voša zalsužuje da se o njoj priča drugačije nego dosad.
Nadam se da će sad i novinari malo više hvaliti Vojvodinu, a ne samo kuditi je kada izgubi ili odigra nerešeno. Kada sam došao, Vojvodina je bila sedma na tabeli, sad je druga, a pohvale od strane novinara iz Novog Sada, iz „Sportskog žurnala“ i ostalih, ne vidim nigde. Vidim samo kritike i ne znam šta je razlog tome. Možda to što je Vojvodina druga ili to što će izaći u Evropu? Došao sam ovde zbog toga, a ukoliko smetam, mogu i da odem, to nije nikakav problem. Dlaku na jeziku nemam i žao mi je kada me moji igrači pitaju: „šefe, da li je moguće da nas nikad nema u novinama“, prenosi Lalatović utiske iz svlačionice.

Mada, teško da će se to promeniti u skorije vreme. Ipak se zna ko je u fokusu javnosti.
U srpskom fudbalu, samo Crvena zvezda i Partizan imaju para da plate igrače koji su u stanju da individualnim potezom reše utakmicu. Mi možemo da igramo jedino kolektivno i upravo tako smo u Šapcu došli do pobede. Dobro smo stajali u srednjem bloku i defanzivno smo sve uradili besprekorno, te smatram da smo zasluženo pobedili“, predočio je Nenad Lalatović.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Star sport

Najnovije vesti


×