{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Rastanak Srbina i Herenvena
Nemanja Mihajlović ide na pozajmicu

Došlo je vreme da se rastanu Nemanja Mihajlovic i Herenven. Krilni vezista će po svoj prilici promeniti sredinu u završnici letnjeg prelaznog roka, što su mu predočili i čelnici holandskog kluba.

U pitanju je pozajmica u trajanju od godinu dana, tokom koje će bivši prvotimac Rada i Partizana pokušati da rehabilituje karijeru, s obzirom da se u Herenvenu nije naigrao.
„U dogovoru sa direktorom Herenvena odlučeno je da je za Necu najbolje da predstojeću sezonu provede na pozajmici. Trenutno smo u potrazi za sredinom koja ce odgovarati Mihajloviću u sportskom, a Herenvenu u finansijskom smislu. Do kraja prelaznog roka ima dovoljno vremena da odabermo najbolju soluciju“, predočio je Bojan Ostojić, agent Nemanje Mihajlovića.

Podsetimo, Mihajlović je stigao među popularna Srca leta 2017. u transferu iz Partizana vrednom 1.700.000 evra. Ostalo mu je još godinu dana primarnog ugovora, ali on može da se produži na još 12 meseci i zato je za Nemanju bitno da pronađe klub u kome će biti standardan kako bi dobio još jednu sansu na stadionu Lenstra.

Mihajlović je za dve sezone u Herenvenu odigrao 29 mečeva, postigao tri gola i upisao pet asistencija.

Najnovije vesti


×